Image Map

tiistai 4. helmikuuta 2014

11. Ratsastusta, ratsastusta

Mae Govannen!

Kirjoitan eilisestä ridauksesta. Menin Netalla, minun yksistä lempi hepoista. Aiheena oli puomit, mutta ei kauheana niitä menty, kun kenttä oli täynnä lunta ja tilsoja tuli ihan koko ajan.

Ensin mentiin perus alkulämpät, jonka aikana opettajamme haki vasaran. Kun hän tuli takaisin hän pyysi niitä joiden heppa oli ollut viime tunnilla keskelle ottamaan tilsat pois. Sitten alettiin lyhentämään ja pidentämään käyntiä. Netta oli tosi hyvällä ja reippaalla tuulella. Se meni korvat hörössä ja kuunteli apujani tosi hyvin. Niiden jälkeen menimme ravia monta kierrosta. Tuntui niin helpolta Cendan jälkeen ravata, kun ei tarvinnut koko ajan pidättää. Sitten niiden jälkeen ope käski nostaa vasemman laukan ja kaikki kyllä kerkis vissiin nostaa, mutta kaikki muut paitsi minä meni keskelle ottamaan tilsoja pois. No minä sitten siellä yksin laukkailin varmaan 20-30 kierrosta :D Oli kyllä hauskaa laukata yksin, kun ei tarvinnut huomioida muita ja sai rauhassa laukata ja muutenkin. Pysyi peppukin satulassa ja lantio kääntyi hyvin kulmissa. Sain myös Netan laukkaa hidastettua aina ennen kulmia, jei! Sitten mentiin puolen käynnit, jonka jälkeen alettiin mennä niitä puomeja. Mentiin vaan yhteen suuntaan ravissa. Meni ihan hyvin, mutta Netta ei vissiin tykännyt hangesta tai tilsoista, kun ei se meinannut lähteä millään ravaamaan. Tai lähti, mutta ohjaus oli tahmeaa. Ja aina ennen puomeja se lähti kovin lujaa ja sai jarrutella, mutta sain tahdin onneksi siinäkin. Lopussa sitten ope kysy, että haluaako joku mennä laukkaa, mutta vain yksi halusi. En mennyt koska menin jo niin paljon siinä aikaisemmin ja aattelin niitä tilsoja. Että vihaan tilsoja. Toivottavasti ensi viikoksi kenttä on saatu aurattua. Ja sori kun en taas muistanut sitä kameraa! Pitää laittaa joku muistutus, että muistan aamulla äidille antaa.

Huomenna ois enkun koe ja...en ole kovin paljoa lukenut. Mulla toi enkun kokeeseen  valmistautuminen on aina vähän niin ja näin. Okei okei, pitää mennä oikeasti lukemaan, kun on pakko saada 10. Sain muuten matikan kokeesta 9 joka on mulle tosi hyvä, koska olen aika surkea matikassa >.<
Kuunelkaahan tuota :D

Oli muuten taas niin hyvä jakso että :D Moffat se osaa. Ja Ben. Ja Martin. Mutta juu menen lukemaan, Good bye!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: