Image Map

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

50. Tee se itse -kissan aktivointilelu

Moikka!

Aattelin tänään kertoa teille, kuinka tehdä kissalle aktivointilelu. Lunalla oli sellainen pallo, josta tuli herkkuja, mutta se oli tosi kallis ja meni nopeesti rikki. Tässä helppo ja halpa tapa tehdä aktivointilelu kissalle :D

1. Hanki joku putkilo, tai mikä tahansa pahvinen esine, joka pyörii. Talouspaperirullan tai vessapaperirullan hylsy käy myös, jos et muuta löydä. Päät vaan pitää sulkea jotenkin.

Itse käytin putkiloa, jossa oli ollut suklaata.
 2. Tee siihen reikiä makusi mukaan. Käytin apuna mattoveistä. Älä tee reikiä liikaa, ettei tule liian helppoa kissalle ;)
Jätä putkilon toinen pää avattavaksi, jotta voit laittaa siitä herkkuja/ruokaa sisään.
 3. Valmis! Voit käyttää lelua aktivointiin tai ruokintaan. Itse laitan tuohon Lunan iltaruoan. Sopii kissoille jotka ahmivat, tai jotka tylsistyvät helposti.



Luna tylsistyy helposti, varsinkin iltaisin. Sen takia toi on tosi hyvä, koska se saa tekemistä pitkäksi aikaa. On kiva seurata, kun se yrittää pähkäillä, miten saisi ruoan ulos ;)

Toivottavasti piditte :)

4 kommenttia:

  1. Vähä kiva idea :) Tein tälläsen, mut sellasesta juliste putkilosta. Leikkasin sitä vaan lyhyemmäks ja lisäsin siihe päähä sen tulpan, mil saa sen kiinni. Toimii hyvin ja kissa tykkää :D

    VastaaPoista
  2. Todella kiva idea B)! Täytyykin kokeilla sellaista piakkoin :D!

    VastaaPoista

Kommentit: