Image Map

maanantai 20. tammikuuta 2014

6. Yukicon

Mae Govannen!

Olin koko viikonlopun Yukiconissa, Fallun kanssa :D Minulla oli Chi kigurumi ja Fallulla Beppo. Nähtiin paljon hienoja cosseja ja rahaa paloi paljon. 65.50 € laskin, että meni. Hupsis! Ei ollut tarkoitus niin paljoa käyttää....

Yukiconin ohjelma opas

Fallu the Beppo ♥


Frodo the Chi :D

Näin tosi hienon Frodon ja nyt tekee itsekkin mieli tehä Frodo cossi. Tai onhan minulla ollut aika kauan aikomusta, mutta nyt voisi ryhtyä hommiin kunnolla! Ja sitten pitäisi tehdä Vaporeon kigu ja varmaan joku Sword Art Online cossi olisi kans kiva. Nähtiin myös tosi hieno Thorin ja ihan järkyttävän upea Thranduil, sekä upea Nazgul. Meinasin oikeasti pyörtyä kun näin sen Thranduilin, ja olisi tehnyt mieli mennä palvomaan niitä Lotro hahmoja. Kun olen tämmöinen ujo, niin en viitsinyt kovin monesta mennä kuvaa ottamaan (itseasiassa otin kuvan vain Thranduilista). Se oli kyllä niin pelottavan ja ylvään näköinen että...
Coni oli täynnä Attackt of Titan cossaajia ja luulen että aika moni luuli minua ihan tavalliseksi kissaksi.

Mentiin molempina päivinä ihan aamusta paikalle ja käytiin parissa ohjelmissakin. Käytiin anime konsertissa, AMV - kisassa, Mämmärit duppaa, jossain Japanin matkailua Dinon ja Miukun matkassa ja päättäjäisissä. Anime konsertti oli tosi upea, soittamassa oli Akateeminen puhallinorkesteri. AMV videot oli kans tosi upeita, en ikinä osais tehdä mitään nii hienoa. Musiikki tosin oli tosi kovalla ja meinasin kuolla sinne. Mämmi Kunniaan tyypit selitti kaikkea dubbaamisesta, oli tosi kiva ja hauska. Ja sitten se Japni matkailu juttu oli tosi mielenkiintoinen ja nyt tekee vielä enemmän mieli lähteä Japaniin... Nähtiin kanssa Silent tosi monta kertaa ja annettiin hänelle Pepsiä ja piirrustukset (sekä halattiin). Meillä oli vähän juttu ideat vähissä Silentin kanssa tosin....
 Kun käytiin kaupassa hakemassa ruokaa kaikki katto sillee "Whaaaaaaaaaaat???" ja me vaan Fallun kanssa kävellää siellä sillee "Laalaaa laa, mikä olisi hyvää ruokaa?". Sitten kun tultiin lauantaina kaupasta, jotkut pojat oli silleen "Siis mitä täällä oikein tapahtuu, ku kaikki pukeutuu niin oudosti?" xDD siinä vaiheessa revettiin. Ja se oli aika jännää, et kun käveltii ulkona, kaikki jotenkin väisti meitä, ihan kun me  oltaisiin jotain friikkejä tai jotain.

Kun käytiin taidekujalla, meinattiin pyörtyä sinnekkin. Siellä oli aivan ihania juttuja ja moni juttu jäi sieltä ja muualtakin ostamatta (toisaalta ihan hyvä). Ne taidekujan myyjä ihmiset, varmaan oppivat tuntemaan meidät kun käytiin siellä niin monta kertaa ja jäätiin tiettyjen pöytien ääreen moneksi minuutiksi kuolaamaan. Sitten siellä myyntipöydillä oli ihania DW juttuja, mutta sillon juuri ei ollut rahaa ja ne kaikki ihanat jutut meni.

Coneissa ihmiset on jotenkin tosi kivoja, kun jos mainitsee jonkun asian, niin siihen tulee heti pari ihmistä juttelemaan ja ne myyjätkin siellä taidekujalla  jutteli kaikkea meidän kanssa. Minä haluaisin mennä juttelemaan kaikkien kivan näköisten ihmisten kanssa, mutta olen niin ujo etten usein viitsi ja odotan että joku tulee juttelemaan minulle.

Seuraavat conit mihin aion mennä taitaa olla Desu ja Animecon. Jos on jotain muita kiinnostavia ennen näitä, niin voisihan sitä mennä. Pitää alkaa tosiaan Frodoa rakentamaan, minulla on jo sormus :D, sekä tehdä Vaporeon kigu. Eikun kankaita ostamaan!

Sitten vähän ostoksia:

Chi pehmolelu :D Siitä tuli mun maskotti ja se kurkisti minun laukusta. 15 €

Tardis avaimenperä. Laitoin sen mun kaapin avaimia koristamaan. 3 €

Vaporeon pehmo! Se oli niin suloinen että oli ihan pakko ostaa. 20 €


Sitten paljon pinssejä ♥ Kaikki paitsi Zoro ja Polle pinssi ostettu Yukiconista. seitsemän Doctor Who pinssiä ja kolme Sherlock pinssiä, kertovat kaikille mistä tykkään. Ei tule varmana epäselväksi ^w^ Tarkoitus olisi täyttää toi laukku kokonaan pinsseillä. Ensi conia odotellessa.. Yhteensä 17 €

Sitten aivan ihana Kili ja Fili kortti ♥ Se pääsi koristamaan seinääni. Ostin sen taidekujalta ja maksoi vain 3 €

Bilbohan se siinä ♥ Ostin tämänkin taidekujalta. Kuolattiin tämän pöydän ääressä tosdi kauan. Hobitti pääsi myös koristamaan seinääni. 2 €

Sitten ihan järkyttävän suloinen Smaug ♥ Olen ihan rakastunut kaikkiin chibeihin. Samalta pöydältä kuin Bilbo. 2,50 € Pääsi koristamaan nintendoani.



























Kaikin puolin oli tosi mahtavaa ja menen varmasti ensi vuonna uudelleen! Toivottavasti ystävämme Alien pääsee silloin. Meillä oli Fallun kanssa pieni kilpailu, että kumpaa halataan ja kuvataan enemmän. No Fallu se tietenkin voitti. Luulen kyllä, että se johtuu siitä, kun One Piece on kuitenkin tosi suosittu sarja ja jotkut varmaan luuli, että minä olen tavallinen kisu. Mutta ei se mitään, onnea Fallu xD

Ainiin ja ihan conin viime minuuteilla, tyylillä 10 minaa ennen conin loppua tuli Yuki TV:hen laskuri ja kun siihen tuli nolla tuli tämmöinen:


























Kyllä kaikkia nauratti xDD

No mutta tämmöinen postaus tuli, toivottavasti ei ollut liian pitkä, enkä tylsistättänyt teitä kuoliaiksi. Oli aika paljon kuviakin, eikai sekään haittaa? Vai tykkäättekö että on suht paljon kuvia? Laitan sitten tämän päiväisestä ratsastuksesta erikseen, kun kello on niin paljon, etten enään jaksa alkaa toista postausta kirjoittelemaan. Ainii ja eilen tuli muuten Sherlock ♥ Oli kyllä aivan mahtava jakso, mutta nyt: Good Night!

1 kommentti:

  1. Poikani kanssa ollaan tykästytty Chi:n.. Ensimmäinen kausi meni parissa kuukaudessa kun silloin tällöin katseltiin netin animesivustoilta. Chi's new address aloitettiin juuri ja sarja menee näemmä ainakin aluksi positiivisimmissa merkeissä kun ei tartte vuokraemäntää pakoilla jne..
    Maksaisin mitä tahansa että saisin unileluksi jäbälle tuollaisen Chi pehmolelun, hän on niin tykästynyt siihen hahmoon. Ebaysta ehkä löytäisi.

    VastaaPoista

Kommentit: