Image Map

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

40. Porkkanakakku

Moikka!

Nyt on tullu pari viikkoa taukoa, kun on pitänyt lukea kokeisiin.

Haluaisin nyt jakaa teille tosi hyvän porkkanakakku reseptin. Tällä saa parasta porkkanakakkua, mitä oon ikinä syöny. Älkää katselko sokeri määriä, yhdellä desillä sokeria ei tule hyvää porkkanakakkua :D

Porkkanakakku


4 Munaa
4 dl sokeria
4 dl jauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl soodaa
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
2 dl voisulaa
400 g porkkanaraastetta

Kuorrutus:

120 g sulatejuustoa
60 g voita
2 tl vaniljasokeria
3 dl tomusokeria

Päälle hasselpähkinärouhetta! 

I Vaahdota munat ja sokeri

II Sekoita kuivat aineet keskenään

III Raasta porkkanat ja sulata voi

IIII Sekoita munasokerivaahtoon kuivat aineet, voisula ja porkkanaraaste

IV Kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200 asteessa 25 minuuttia
Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen kuorrutteen laittamista.

V Vaahdota hyvin kuorrutteen ainekset ja kaada kakun päälle. Viskaa hasselpähkinärouhe päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: