Image Map

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

70. Lehmät on ihania

Ammuuuu!

Tulin eilen yli kahden viikon reissusta Simpeleeltä 8D. Paljon on kerrottavaa, kuvia ei niinkään, jota ihmettelen suuresti. Vain yli kolmesataa. No jaa touhuttiinhan me niin paljon ja aina ei vain muistanut kameraa. Toisaalta ihan hyväkin, niin ei paisu nää postaukset taas xD

Torstai 2.7

Heräsin viideltä, pakkasin ja menin 7:12 junaan määränpäänä Joensuu. Juna oli tosi tyhjä, joka oli ihanaa <3 Juuri tämän takia valitsin torstain, enkä perjantaita.

Alunperin oli suunnitteilla lähteä perjantaina Farmariin Joensuuhun, mutta junamatkalla Linda laittoi viestiä, että lähetää sinne suoraan Simpeleen asemalta. Tuntui hassulta, kun juna tosiaan meni sinne, mutta minä jatkoin matkaa autolla xD

En koskaan ole ollut Joensuussa, enkä siis Farmarissa. Leena on halunnut kauan mennä kanssani sinne, mutta nyt hän eikä Tapanikaan tullut mukaan. Heillä oli muuta tekemistä, varsinkin kun perjantaina aloitettiin heinätyöt. Saavuttiin joskus kahdentoista jälkeen Farmariin. Oltiin ehkä joku kaksi tai kolme tuntia siellä ja lähdettiin ajamaan pois.

Katottiin ekaksi lehmiä 8D Tämmöne komee sonni löyty.
 Enimmäkseen katteltiin eläimiä ja syötiin. Mentiin kylläkin katsomaan yksi ohjelma, suomenhevosen käyttökohteet. Oli ihan kiva :)
Työhevonen.

Valjakkoajelu.

 Sit oli tietysti esteratsastus, kouluratsastus, kenttäratsastus ja terapiahevonen. Saatoin unohtaa jonkun xp.

Kateltii kans kaikkii kivoi heppatarvikkeita ja Linda osti heppanameja, jotka tuoksu taivaalliselta. Sitten katottiin muita heppoja ja syötiin. Nähtiin kans vähän hiehojen Junior Handleria. Oli nättejä hiehoja.

Kotona sitten mentiin töihin, mutta siellä ei ollut mitään tekemistä, kun oli lomittajatkin, nii silittelin vaa eläimiä :3.

Perjantai 3.7 ja lauantai 4.7

Tehtiin heinätöitä koko päivä melkein 8D Oli rankkaa, mutta myös kivaa. Olin kans yhtä kuormaa tekemässä. Molempina päivinä tuli joku 5 tai 6 kuormaa. Yhdessä kuormassa on noin 160-200 paalia, riippuen kuinka monta kerrosta siinä on. Opin myös paremman taktiikan laittaa paaleja latoon, joka oli ihan kiva, kun yleensä olen ollut hitaampi.

Sunnuntai 5.7

Mentiin tallille Lindan kanssa. Juoksutettiin Urho ja käytiin maastossa kävelyttämässä Lotta ja Felix. Sekä tietty tehtiin muita tallihommia x3









 Illalla lypsyn jälkeen tehtiin vielä yksi kuorma Lindan kanssa (Tapani ajoi traktoria) ja ladottiin latoon.
Tiistai 7.7.

Ei tehty mitään ihmeellistä :) Otin kuvia hiehojen ruokinnasta ja muista eläimistä. Hiehoilla käydään joka päivä ennen lypsyä. Ne on tänä vuonna pellolla, eikä metsässä.





Behold! Harry Potter the calf!








Lyrica, Lumikki ja Madonna.

Kaisla ja Lorelei.


Lorelei.




Yhteiskuva :3 Vasemmalta oikealle: Lumo, Leidi, Madonna, Lorelei, Lyrica, Kuura, Kaisla, Lumikki ja Kaira

Ibiza

Malibu kurkkii <3

Kattokaa nyt sitä, ku se näyttää ihan Harry Potterilta.

Minni ja Stella nukkuu sängylläni <3


Jatkuu osassa 2!

P.S. Kirjoitan tätä ensimmäiseltä omalta koneeltani! Laittelen kuvia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: