Image Map

perjantai 23. lokakuuta 2015

80. Syyslomani

Moi vaan!

Vietin taas kerran lomani Simpeleellä. Lähdin perjantaina junalla Riihimäelle, josta Linda otti minut kyytiin kohti Simpelettä. Oli tosi mukava matka kun oli niin mukavaa seuraa, vaikka olinkin vielä vähän kipeäkin.

Lauantai 10.10

Lauantaina en mennyt aamu navettaan, koska oli vielä  aika nuhainen olo. Mutta muuten olin normisti. Haettiin päivällä hiehot pellolta sisälle talvea viettämään. Ne oli nii kasvanu kesästä, että huh huh.



Oli kyllä taas niin kiva päästä tekemään lomaksi muuta kuin makoilua. Voi kuulostaa hullulta, mutta vaikka rakastan olla tekemättä mitään, kyllästyn siihenkin jossain vaiheessa. Ja en tykkää siitä tunteesta kun ei tarvitse tehdä mitään. Haluan tehdä jotain järkevää! Ja mikäs sen parempaa kuin fyysinen työ eläinten kanssa :3

Sunnuntai 11.10

Tehtiin taas joka syksyinen karpalo reissu. Otin paljon kuvia, kun en jaksanut oikein kerätä niitä karpaloita xD





































Noit kuvii ois paljon enemmän, mutta en nyt laittanut kaikkea :D En edes kaikkia parhaita.

Tiistai 13.10 

Mentiin Lindan kanssa tallille. Käytiin maastossa. Oli hyvä ilma ja Elli oli kyl aika kivalla tuulella ja ei töhöttäny kauheen kovasti alamäessä. Ja vitsi ku en keksi muuta kirjoitettavaa xD Tulee taas kuvavoittoinen postaus.





























Otin illalla ammuista kuvia:

(ja Minnistä)


Mascara :3 Sairaan suloinen Jersey -sekoitus



Essi :3


Mimmi ja Marilyn

Malibu on vähä kasvanu :3

























Leivottiin illalla Lindan kanssa super hyviä keksejä! Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

 Keskiviikko 14.10

Leivottiin karjalanpiirakoita B) tuli hyviä!! Pitäis kotona tehä joskus. En salee osaa tehä sillee et tulis hyvä määrä kahelle ihmiselle xD Ettei mitää 200 mitä yleensä tehään.


























Ilta aurinko :3

Torstai 15.10 

Otin aamulla navetan jälkeen kuvia hienosta sumuisesta maisemasta :3








Mentiin päivällä Lindan kanssa tallille. Mentiin kentälle ja meil meni iha pelleilyksi. Puskaratsastus on parasta 8) Menin Ellin kanssa siirtymisiä ja puomeja. Elli oli aivan mahtavalla tuulella! Sen ravi oli tosi hyvää sellaista eteenpäinpyrkivää ja neiti polki jaloilla kunnolla eteenpäin. Mutta alkoi jossain vaiheessa pelleilyttää, kun Elli oli niin innoissaan ja ravasi niin ihanasti ja samaan aikaan Felix laukkailee lujaa ja ravaa tökö ravia. Oli meillä hauskaa!!

Joskus aikuisena on pakko hankkia suomenhevonen, koska Elli on vaan niin ihana <3

Illalla kesken lypsyn Kuura päätti alkaa poikimaan joten jouduin jäämään lypsämään asemalle, kun Leena ja Linda menivät kätilöiksi. Vasikka kyllä syntyi nopeasti, Kuura oli työntänyt kunnolla. Oltiin sovittu, että jos tulee poika nimeksi tulee Myrsky ja jos tyttö niin Missy. Tyttö tuli! Missy nimen idea oli minun Doctor Who:n Missyn mukaan ja Linda tykkäsi kanssa siitä nimestä :D





Jouduttiin ottamaan lypsyn jälkeen Missy pois Kuuralta, kun se ensinnäkin huusi sille tunteja, koska se pelkäsi lastaan ja se alkoi puskemaan sitä.



























Perjantai 16.10

Perjantaina ei tehty mitää erikoista ja lauantaina sitten lähdinkin 8) Tuli lomalla kyllä katottua animea paljon. Hehehehhe.





















Pikku Missy :3

Stella odottaa lenkille pääsyä



















Mutta joo oli mahtava loma! Kouluun on palattu ja seuraavaksi odottamaan joululomaa!!Anteeksi kun tuli taas niin vähän tekstiä, mutta en keksi mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: