Image Map

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

26. Mökkeilyä

Mae Govannen! Moi!

Menin eilen Fallun perheen kanssa, heidän mökilleen. Mentiin matkalla Turkuun keskiaikais markkinoille. Siellä oli mm. hyvää possua joka oli kokonaisena vartaassa ja saatiin maistiaiset ja oli parasta possua mitä oon ikinä maistanut! Oli myös hyviä tikkuomenia ♥

Harmittaa kun siellä olis illalla ollut Rohanin Tallien esitys :C Oon kerran Horse Fairissa nähnyt, mutta se oli niin hieno, että haluaisin nähdä uudestaan. Me vaan lähettiin sinne mökille, niin ei keretty nähä :c.

Mä en tykkää omenista, mutta tää ♥♥♥♥


























Mökillä "leikittiin" Dominic Monaghan kerhoa ja yritettiin etsiä sammakoita, sisiliskoja ja käärmeitä. Ei löydetty :c. Koko viikonlopun aikana nähtiin vain: heinäsirkkoja, hyttysiä, muita öttiäisiä, lintuja, joutsen, kaloja ja piisami vissiin polski vedessä ja metsästi kaloja.

Sitten käytiin metsässä etsimässä Fallun cossiin keppiä josta tehdä taikasauva (Fallu cossaa Ronia). Löysin sieltä ison juuri pudonneen männyn oksan ja vuolin siitä huvikseen "Hobitin matka kepin". Fallu sai kuin saikin aikaan taikasauvan 8D

Sitten tehtiin kaikkea mitä yleensäkin tehdään mökillä (paitsi kalastettiin kun ei ollu hyvää säätä ja kun oli väsytti, niin ei jaksanut) elikkä pelattiin nintendolla, piirrettiin, kuunneltiin musaa, puhuttiin filosofiallisia asioita keskiyöllä ja katottiin Doctor Who:ta sekä Sherlock Koiraa johon jäin totaalisesti koukkuun ja lauloin sen alkutunnaria koko ajan :D Kolmannen Tohtorin kaudet on muuten aika eeppisiä ;D.

Minimökin ikkuna. Me siis Fallun kanssa nukutaan aina erillisessä pikku mökissä :)



























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: