Image Map

torstai 5. kesäkuuta 2014

22. Linnanmäellä

Mae Govannen! Moi!

Ihanaa kun ei tarvitse tehdä mitään :D Tänäänkin nukuin (tosin vahingossa) puoli yhteen. Hups...

Sain lauantaina todistuksen ja keskiarvo on 9 :D Aika hyvin, pitää vielä ysillä nostaa, että saan 9.3 ja pääsen haluamaani lukioon :).

En kauheasti ole lomalla mitään tehnyt, enimmäkseen lukenut tai ollut Fallun kanssa. Eilen kaverimme Alien (Allu) tuli Helsinkiin päiväksi ja me mentiin Linnanmäelle kolmisteen :D Ensin haettiin Allu keskustasta aamulla ja mentiin meille ja sitten Fallulle. Tämän jälkeen suuntasimme huvipuistoon. Meillä oli ihan huippu kivaa kyllä. Juteltiin kaikenlaista, syötiin ja tietysti huviteltiin laitteissa. Mehän ei Fallun kanssa mitään hurjapäitä olla, joten mentiin aina vuorotellen Vuoristorataan, Mustekalaan, Pikajunaan ja Linnunrataan, tai välillä sitten siinä välissä jossain randomissa. Päivän lopuksi mentiin Hurjakuruun ja Fallu kastui ihan täysin selästä ja muualta. Hehe.

Sitten oli aika Allun lähteä :c Mutta onneksi menemme heille parin viikon päästä. Kun Alien oli kadonnut näköpiiristä ostimme vielä jäähilejuomat kun oli niin kuuma ja lähdimme bussipysäkkien suuntaan. Kun olimme melkein pysäkillä Fallun juoma kaatui maahan, hehe. Fallulle epäonninen päivän loppu.

Huomenna ois tarkotus tehä cossia ja tänään varmaan piirrän tai jotain. Moikka! Kertokaa mitä ootte tehny lomalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: