Image Map

tiistai 10. helmikuuta 2015

47. Big Hero 6 ja kuulumisia

Balalalala!

~Moi

Oltiin Fallun kanssa 1.2 kattomassa Big Hero 6. Oli ihan sairaan hyvä leffa! Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan. Miljoona kertaa parempi kuin Frozen. Siinä oli tosi hyvät musiikit, taustat, hahmot, tarina ja ihan kaikki ♥ Haluun oman Baymaxin. Se ois täydellinen. Ehkä se sais mut kans liikkumaan enemmän....

Kuunnelkaa nyt tätä täydellistä soundtrackia. Tosta ei ees välillä tajuis, että se on leffasta 8D Ja rakastuin tohon Fall Out Boyn Immortalsiin.

Tuli ton leffan takia taas ihasteltua animaattoreiden täydellistä työtä ja mietittyä, että lapsena sitä tykkää justiinsa noista piirretyistä. Sitten tulee vaihe, että kyllästyy ja nyt vanhempana haluun kauheesti taas kattoa piirrettyjä, animoituja leffoja. Ihailen animaattoreiden jälkeä OwO. Nyt myös näkee ne leffat eri tavalla kuin lapset. Miettii syvällisemmin.

Tos karkkii ja lippu ja sit sain taas äidiltä Tommy Hilfigerin sukat OwO
Kun eurolla sai niin ostin xD En nyt tiiä mitä teen kahella, mutta ei se mtn,



























Sain viime viikon maanantaina uudet kuoret. No tän viikon maanantaina niistä lähti aika iso pala. Niinku jes.... olin pudottanu sen joo, torstaina, mut se ei ees tippunu kulma edellä vaan selkä edellä. Laatu 10 +++ ja maksoin noista kuitenkin 20 €





Joo vähän pettymys kyllä. Kivaltahan noi näyttää.

Tänään oli taas talviliikuntapäivä ja oltiin V:n kanssa Messilässä. Opin laskemaan paremmin 8D Mä en kauheena tykkää Messilästä, ku siel on aika tylsää... kaipaan yli kilsan mittasia mäkiä.



























Kaveri kävi Lontoossa viime viikolla ja sain teetä ♥ tuliaiseks. Mikä täydellinen tuliainen. Tästä lähtien pyydän kaikilta tuliaiseksi ruokaa.

Lähenkin sitten hiihtolomaani viettämään Simpeleelle perjantaina 8D Mulla on niin ikävä mun ihmis- sekä eläin ystäviä siellä. Aiotaan Lindan kanssa varmaan mennä laskettelemaan, pilkkimään ja ratsastamaan. Jee jee en malta odottaa!

Menen nukkumaan, toivottavasti tykkäsitte tälläsestä sekavasta kuulumis postauksesta taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: