Image Map

lauantai 28. helmikuuta 2015

48. Hiihtoloma paratiisissa osa 1.

Hei taas!

Tässä postaus hiihtolomastani c:

Perjantai 13.2

Koulun jälkeen pakkasin loppuun ja lähin taas kerran ihanalle Pasilan asemalle ja kipusin painavien tavaroiden kanssa junaan. Matka oli aika kamala. Juna oli ihan täpöten täynnä ja en saanut laukkuani mihinkään joten se oli jaloissani. Epämukavaa, koska se on aika iso. Oli ihana päästä pehmeään sänkyyn tuon jälkeen, vaikka valvoinkin aika pitkään...hups. Oli niin paljon juteltavaa :'D.

Lauantai 14.2

Olin laiska, enkä jaksanut nousta navettaan, joten nukuin. Lauantaina ei tehtykään mitään erikoista. Tällä kertaa ekalla lypsyllä en ollut hämmentynyt. Vissiin alkaa noi työt painua päähän, eikä Leenan tarvii kertoo enään, että: "Nyt voit mennä siivoamaan kämpät. Nyt voit mennä laittamaan lypsyaseman" muistan itsekin nykyään mitä pitää tehä milloinkin. Helpottaa paljon :D.

Sunnuntai 15.2

Nytpä nousin navettaan. Eka kerta pitkään aikaan on aina vähän vaikea, kun se aamulypsy on yleensä ensimmäinen, mutta nyt ei ollut niin oli kaikki selvempää ja tehtävät ja tän hetkiset elukat tuttuja. Aamulla oli kyllä ihan tajuttoman kylmä. Piti juosta navettaan, koska oli -21.

Keskipäivän tienoilla lähettiin Lindan kanssa tallille. Ei oo siitä kuvia, kun mentiin maastoon. Mutta oli kivan pirtsakka -8 ja paljon lunta. Oli nätit maisemat ja Elli oli kivalla tuulella ja laukatkin meni kivasti. Kun oltiin ihan tallin lähellä tuli vastaan traktori joka sylki lunta siihe tien reunaan. Onneksi se pysähtyi, koska Felix pelästyi kamalasti sitä, eikä meinannut haluta mennä ohi ja se hermostutti Ellinkin.

Maaston jälkeen laitettiin ratsut ulos ja siivoiltiin vähän. Sitten rynnättiinkin kotiin, syötii äkkiä jotain ja lompsittiin navettaan. Me aina Lindan kaa pelleillään töillä :'D ilmeillään ja nauretaan kauheena. Lööl. Lehmä parat joutuu kuunnella meijän hönötystä. Mutta mikäs siinä, meillä on hirmu hauskaa aina :DD.

Maanantai 16.2






Maanantainakaan ei tehty mitään erikoista. Käytiin kaupassa ja siinähän se päivä menikin :D Koko loman ajan kyllä opsikelin japania ahkerasti ja luin kirjaa.

Tiistai 17.2

Otin Stellan ja mun lenkistä kuvia :D




















Oli aivan ihana -10 asteen ilma. Kivan paljon luntakin oli. Stellan kanssa on aina nii mukava mennä lenkille. Aamulla vähän hapottaa, ku just heränny mutta aina yhtä mukavaa. Stella on niin kiltti ja tottelee hyvin. Sitäpaitsi rakastan noita maisemia!

Aamupäivällä menin Lindan kanssa päivätarkastukselle. Juotin vasikat ja Linda ruokki nuorkarjaa. Sen jälkeen laitettiin ammut ulos ja siivottiin ritilä :D


Max on niin suloinen ♥

Madonna kurkkii :3






Lehmät tykkää hengailla ton lumikasan luona :D


Juuliska :D

Eliksiiri.


Kleopatra halusi jäädä sisälle.




Lahja nuolee Loreleita :'D




Essi ♥

Jippu ja Irina on mamma lomalla :)


Lahja, Lumo ja Leidi ♥

Jippu ♥


En sit muista mitä muuta tehtiin tiistaina :'D Ei varmaa muuta ihmeellistä, kuin iltanavetta tottakai.

Jatkuu osassa 2. muista lukea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: