Image Map

sunnuntai 2. elokuuta 2015

73. Nizzan matka

Bonjour!

Tultiin tänään yöllä Nizzasta. Oltiin viisi päivää. Kuvia en oikein paljoo ottanut, koska se on sellainen kaupunki, jossa ei ole paljoa nähtävää. Se on semmonen shoppailu ja hengailu mesta. Mutta oli aivan ihanaa, se rantakatu on tosi kiva ja kaunis. Lämpötila oli 23-42 välillä, joten ei kyllä tullut kylmä 8D

Ekana päivänä käytiin kävelemässä vanhassa kaupungissa ja sellasella kukkulalla, jossa oli joskus ollu linna. Vanha kaupunki oli sokkeloinen ja ihana, sekä se kukkula! Ihanat maisemat ja ihana ilma.

Vanha kaupunki
Tästä alkoi kiipeäminen kukkulalle,

Jatkui...

Jatkui...

Jatkui...

Meri näkyy jo!

Vesiputous, jonka jotkut roomalaiset oli tehneet ja joka lähti linnan pihalta.



Ihanan sininen meri.

Ylhäällä oli kahvila, matkamuistomyymälä ja hieno puu.

Näkymä satamaan päin.



Toisena päivänä shoppailtiin, teen erillisen postauksen ostoksista :)

Torstaina lähettiin bussilla lentokentän viereen Parc Phoenixiin. Se on semmoinen puisto, jossa on vähä jotai eläimiä, mutta enimmäkseen kasveja. Siellä oli iso kasvihuone, joka oli jaettu osiin ja niissä oli eri maista trooppisia kasveja. Se oli puiston paras osa. Sisäänpääsy oli 3€. Jos ei keksi muuta tekemistä, niin kannattaa käydä.






Karppeja :3




Joku kana xD

























Siellä oli myös vallabeja ja  muita lintuja. Illalla mentiin hotellin uima-altaalle :3 Oli ihanaa pulahtaa kuuman päivän jälkeen.

Perjantaina oltiin aamulla kävelyllä satamassa ja koko loppupäivä rannalla. Sain elämäni ensimmäiset bikinirajat. Silti olen todella vaalea. Mä en vaan rusketu, sille ei voi mitään xp. Poltin jalkapöytäni siellä puistossakin vielä :))))






































Vikana päivänä käveltiin vaan ympäriinsä. Törmättiin dog&cat johonki tommoseen kauppaan ja ostettiin Lunalle tuliaiseksi lelu. Ostettiin kans marenkia ja syötiin leivokset. Myöhemmin syötiin pizzaa ja crepejä Nutellalla. Sitten mentiin rannalle istumaan ja ihmeteltiin niitä varjoja joissa ihmiset on ja vene vetää. Menisin sellaiseen, jos uskaltaisin. Voisi olla tosi kivaa.








Kaukana lukee Castel, niin oltiin sillä rannalla :) Oli kiva ranta. Mukava maata tuoleilla, eikä kivillä. Kahelta makso 37 € tuolit ja yksi varjo paikkoineen.

























Oli tosi kiva reissu! Voin suositella paikkaa. Vähän harmittaa, kun ei saatu järkättyä Euroopan suurimpaan kanjoniin lähtemistä. Ois ollu upeeta. Ja olisin halunnut käydä sellaisessa vanhassa kaupungissa, joka oli kahden kilsan päässä satamasta. Ja ensin aattelin, etten halua mennä taidemuseoon, mutta nyt harmittaa kun ei menty Massenaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: