Image Map

keskiviikko 26. elokuuta 2015

76. Suoristustunti Sagalla *video*

Hirnahdus!

Lukio on alkanut oikein mukavasti. Se vaan tuo sen, etten aina tänne ehdi materiaalia laittamaan. Yritän parhaani ^w^

Maanantaina sain äidin kuvaamaan ja aiheena oli tosiaan suoristus. Mentiin tötteröiden välistä vaan suoraan opettajaamme kohti ensin käynnissä, sitten ravissa ja lopuksi ravissa niin, että keskellä olevien tötsien kohdalla piti nostaa laukka. Saga oli tosi mukava! Kerrankin se ei laittanut kaulaansa kummallisiin kiemuroihin, eikä oikein muutenkaan vinkuroinut kanssani.


























Huomasin videolta, että ravissa pohkeeni heiluu aivan älyttömästi. Pitää alkaa keskittymään siihen, kun se näyttääkin aivan kauhealta. Viime aikoina on selkäni pysynyt hyvin suorana, en ole edes kiinnittänyt asiaan huomiota tunnilla. Se on alkanut mennä lihasmuistiin varmaan, kun ei tarvitse enää itselleen siitä huomauttaa. Nyt vaan pohkeen heiluminen kuntoon ja sen jälkeen etsimään lisää hiottavia asioita! Koskaanhan sitä ei olla valmiita ratsastajia.




 Musta tuollaiset ns. yksinkertaiset tunnit on tosi hyviä. Ei tietenkään koko ajan, mutta välillä on hyvä mennä vähän yksinkertaisempiakin tehtäviä. Mulle muutenkin suoristus on tosi tärkeä, kun Saga juurikin on sitä kaulaansa laittanut kippuraan useaan otteeseen. Ens viikolla aiheena on puomit. Jee!!



























Tuossa vielä video ratsastuksesta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: