Image Map

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

77. Puomit Sagalla *video*

Moiii!

Maanantaina oli tosiaan tunnin aiheena puomit. Meillä oli Mannun sijaan Jonna. Jonna vaihtuukin meille virallisesti lokakuussa opettajaksi. Ihan kiva sillee, ku saa vaihtelua.

Mut joo mentiin tunnin aluksi kenttää ympäri ja tehtiin päätyihin pääty-ympyrät, joissa oli puomi. Ravissa ja laukassa. Sen jälkeen mentiin kevyessä istunnassa laukkaa. Ei olla tehty sitä paljoa. Mutta tiedän, että Jonna pistää sitä meidät tekemään. Paljon ja useasti.





Tämän jälkeen alettiin yksitellen mennä loivalla kiemurauralla puomeja ravissa ja laukassa.

Saga oli alusssa tosi laiska ja Jonna huomautteli, että pitää mennä reippaammin ravia ja laukkaa. Saga kyllä lämpeni kun näki puomeja ;). Se oli kyllä tosi rauhallisella tuulella, joka oli hyvä. Ei kiihdytellyt laukassa ja kiemurauralla vain kerran. Olen edistynyt sen kanssa mukavasti ja tykkään siitä aivan älyttömästi. Se on hyvä opettaja ja muutenkin niin ihana ♥

Olen saanut tosiaan tuon selkä ongelmani pois. Nyt se on suora ja olen paljon rennompi satulassa. Myös siirtymisissä selkäni ei mene etukenoon. Nyt vaan tuo pohkeen heiluminen kuntoon!

Video:




Pitäisi tehdä uusi banneri blogiin. Ei vaan millään jaksaisi. Traconkin on tulossa ja pitäisi korjailla cossia vielä. Kokeilin cossi meikkejä tänään. Tuli hyvät. Pitää varmaan herätä viideltä lauantaina kun junakin lähtee niin aikaisin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: