Image Map

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

20. Ruoka, mikä ihana tekosyy ♥

Mae Govannen! Moi! 

Mann....ruokaa....hehe haltia on kiva kieli x3. Äiti käski eilen tehä ruokaa niin tekasin sille viinirypälebroileria ja riisiä (joka palo hiukan pohjaan). On tosi hyvää, ainakin minun mielestä. Onhan se tosi erilaista mutta makoisaa ja myös tosi helppoa. Alla ohje niin voitte tehä :)





























Viinirypälebroileri

200 g broileria

1 rkl öljyä

1 tl kurkumaa

1 tl paprikajauhetta

1 valkosipulinkynsi (mä laitoin kaks, eikä siltikään oikein maistunu)

½ tl mustapippuria

3 rkl vehnäjauhoja

1 rkl soijakastiketta

suolaa

4 dl vettä

2 tl basilikaa

2 dl viinirypäleitö

½ dl ruokakermaa

1. Paista broilerisuikaleita pinnoitetussa kattilassa (meil ei oo nii vedin normissa, mutta kannattaa kattoo ettei pala pohjaan) öljyssä. Lisää kurkuma, paprikajauhe, murskattu valkosipuli ja mustapippuri. Kuullota hetki.

2. Ripottele vehnäjauhot lihojen päälle, sekoita hyvin. Lisää vesi ja sekoita.

3. Kiehauta kastike ja hauduta n.20 minuuttia.

4. Pese ja halkaise viinirypäleet

5. Mausta kastike basilikalla. Lisää ruokakerma, soija ja viinirypäleet, kiehauta ja anna hautua vielä 3 minuuttia.

6. Tarjoa riisin kera.

Kertokaa mitä tykkäsitte, jos kokeilitte tai aiotte kokeilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: