Image Map

maanantai 4. elokuuta 2014

34. Heinäkuun suosikit

Moikka!

Ku niin moni tekee youtubessa ja blogeissa jonkun kuun suosikkilistaa, minäkin päätin aloittaa. Jo neljäs postaus tänään, kääk!

1. Ruokaa koska ruoka on ihanaa


Lion patukka *kuolaaaaaa*

Kun avasin tän taivaallisen pussin Luna luuli että saa ruokaa. Kuulostaa ja näyttää ihan kissan ruoka pussilta. Nää on taivaallisia! Molempia oon nähnyt vaan Lontoossa ja Pariisissa. Suomeen näitä molempia pliis ♥



Carambar karkit on ihania ♥ Niitäki saa vain Ranskasta... vasemmanpuoleinen on karamellin makuinen ja oikeanpuoleisessa on neljää makua. Mansikka, vadelma, sitruuna ja appelsiini.




Suklaasammakot ♥ Sain Fallulta Lontoon tuliaisena :D ja sain Ollivanderin yay.Haluan Lockhartin! Onneksi näitä voi tilata, koska haluan LISÄÄ.
Sain myös tämmösen mutten ole vielä maistanut xp.


2. Leffa
How To Train Your Dragon 2
Todella kaunis kokonaisuudessaan. Musiikit, taustat, animointi...♥ Juonessahan lasten leffa kun on on vähän kliseitä, mutta todella kaunis kokonaisuus, suosittelen kaikille!

3. TV sarja. Valkoinen Kuningatar. Olen seurannut sitä viime kuukausina, ja se on mahtava. Se kertoo ruusujen sodasta, sama aihe kuin Game of Thronesissa, mutta parempi kuin se jenkki roska. Tämä on britti sarja ja siinä on tuttuja! Nimittäin Arthur Darvill ja Rupert Graves :D Kannattaa katsoa! K-16 tosin.

4. Musiikkia ♥
Ed Sheeranin X 
Aivan kuolettavan ihana. Took my breath away ♥ Rakastan tolla levyllä joka ikistä biisiä, joka on harvinaista. Ostakaa, kuunnelkaa, nauttikaa. Just kidding, saa sen Youtubesta tai Spotyfistakin kuunneltua ;D Ostan kyl sen koska se on niin ihana, että on ihan pakko.

Ja koska rakastan yli kaiken soundtrackeja (kuuntelen niitä tosi usein) niin:
How To Train Your Dragon 2 
Tosi ihana ♥ Varsinkin Flying with mum ja toi vika on mun lemppareita. Vikas tuntuu et osais itekkin lentää x3

5. Nää on tullu kesällä tarpeen varsinkin toi Off tuol maalla, koska muuten hyttyset hyökkäs nii pahasti että meinasin tulla hulluksi.
Ton Hello Kitty huulirasvan oon ostanu vissiin Sorrentosta 2012 xp

6. Kirjoja
Luin maalla ja matkalla noita ♥ Death Note on ihan paras manga sarja. Siinä on 12 osaa. Se kertoo pojasta joka löytää muistikirjan, johon voi kirjoittaa ihmisen nimen ja se henkilö kuolee. Ryuk ja L on parhaita ♥


Sherlock Holmes. Aaah, vanha kunnon Holmes. Kannattaa lukea, koska noi tarinat on oikeesti huippu hyviä ja osa on ihan jänniäkin :D Älkää kavahtako sivu määrää!

Menen huomenna Fallun kanssa extemporee Tampereelle seiskalta aamulla vissiin, jes! Nähää ehk Allu ja hengaillaa muuten vaa :D

Moikka! Toivottavasti piditte mun suosikeista, ja kokeilkaa ihmeessä noita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: