Image Map

torstai 16. huhtikuuta 2015

59. Voltteja

Heippa vaan!

Maanantain tunti meni loistavasti. Teimme voltteja! Joka kulmaan piti tehdä aina voltti. Ensin menimme vain käynnissä, mutta sitten vauhti kiihtyi koko ajan ;) Seuraavaksi teimme voltit käynnissä ja pitkät sivut harjoitusravissa. Tämän jälkeen kenttää ympäri harjoitusravissa ja sen jälkeen laukassa. Laukassa volttien teko oli yllättäen kyllä, kaikista helpointa. Sain Sagan silloin parhaiten kulmiin kunnolla ja mentyä tötsän läheltä joka oli siis voltin kärki. Opettajammekin kehui hienoja voltteja, ettei ihan pieleen voinut mennä, vaikka itsestä tuntuikin hyvältä.

Saga oli loistavalla tuulella ja niin olin minäkin. Ajattelin kerrankin luottaa hevoseen ja mennä rennolla ohjasotteella, ettei mikään puristaisi mistään. Toimii! Saga oli rento ja niin olin minäkin. Ohjattavuus oli myös todella hyvä, jos Saga vähän kiihtyi vasemmassa kierroksessa, vähän puristamalla ohjasta se hidasti. En ole uskaltanut luottaa hevoseen vuosiin noin, niin tuntui uskomattomalta, että se tosiaan toimii. Ihan oikeasti! "Jos jännität, hevonenkin jännittää" on totta joka sana. Tuntuu vain kauhealta ajatukselta olla ihan rentona hevosen selässä ja vain vähän nykäistä ohjasta jos se kiihtyy, mutta niin se on ja niin se toimii parhaiten. Alan luottamaan jatkossakin enemmän ystäviimme hevosiin.

Äiti tuli taas myöhässä, niin ei itse tehtävistä ole kuvaa, mutta jotain kuvia Sagasta ja minusta on :)

 Ihanaa kun on niin valoista, että illalla kun ratsastaa ei tarvitse valoja ♥ Olen tuo viimeinen ratsukko :)


Saga on kaunis. Sitä vieläkin kutittaa karvan vaihtuminen ja otin kuvia, kun se raapii itseään, mutta valotus oli huono ja oli kiire bussiin, niin en niitä nyt tähän laita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: