Image Map

tiistai 28. huhtikuuta 2015

61. Ricolla pitkästä aikaa

Moi!

Viime viikolla en tehnyt ratsastus postausta, koska en taas halunnut tehdä kuvatonta postausta. Nyt on kuvia :D Menin itseasiassa viime viikollakin Ricolla, mutta edellisestä kerrasta oli jo vuosi.

Meillä ei ollut meidän normi opettaja, vaan se toinen josta en tykkää niin paljon, mutta tällä kertaa oli tosi kiva hänen pitämä tunti.

Kaikkien alkuverkkojen, ympyröiden, sun muiden kiemuroiden jälkeen, alettiin menemään puomirataa. Tässä kaunis havainnollistava kuva, jonka piirsin äkkiä gimpillä.


Oli tosi kivaa. Rico on aika iso, mutta se on tosi kiltti, eikä säiky mitään. Paitsi viime viikolla, kun Elli yritti potkaista sitä, mutta sitä ei lasketa, kun sillon on vähän pakko väistää (Rico siis otti askeleita sivuun) ja eilen se suuttui mulle, kun annoin raippaa ja pukitti, mutta sekin oli niin pieni pukki, ei tuntunut missään. Ihana kiltti hepo :3 Ärsyttävä juttu vain siinä, mikä johtuu musta, kun mulla ei oo pohkeissa tarpeeksi voimaa pitämään sitä reippaassa laukassa. Pitää koko ajan painaa pohkeilla ja väsyn aika nopeasti siihen. Se on niin iso, että ravaaminenkin hengästyttää hulluna. Pitäisi mennä sillä enemmän, niin sais lisää lihasta ja taitoa 8D

Näettekö väsymyksen naamallani? xp






























































Toi tokavika kuva oli nii hassu, oli pakko jakaa xD

Oisin laittanu videon loppulämpästä, ei se ihmeellinen ollu, mut kuitenkin, mutta ihana koneemme ei suostunut muuttamaan sitä Youtuben sallimaan tiedostomuotoon. Joten ette saa nyt videota. Ehkä myöhemmin. Meen nyt lukemaan lisää bilsaa, heippa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: