Image Map

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

8. Ripari alkaa ja Lunan uusi ruoka

Mae Govannen!

Tänään minulla alkoi rippikoulu. Menin Fallun kanssa ensimmäiseen tapaamiseen klo 11 aamulla. Ensin meillä oli messu ja sen jälkeen saimme tietää ketä ryhmissämme on. Tiesin jo että Fallu on samassa ryhmässä, mutta muita en tiennyt. Samaan ryhmään tuli seitsemän tyyppiä meidän koulusta ja muita en tiennyt. Yksi niistä on meidän luokalla ja yksi on minun kaveri. Tästä sitten pitäisi aloittaa puolen vuoden jakso. Huh huh....en ole koskaan ollut kovin uskonnollinen, eikä kirkossa käynti innosta yhtään. Saatiin ne kortit joihin pitää kerätä niitä tehtäviä. Aion kerätä ne mahdollisimman pian, niin lopussa ei tule stressiä sitten. Olisin halunnut heppa riparille, mutta ne kaikki on niin kaukana, että olisi ollut vaikea sinne järjestää juhlia.

Kävin tuossa eilen Mustissa ja Mirrissä ostamassa Lunalle ruokaa. Siellä ei valitettavasti ollut Iamsin kuivaruokaa, pelkkää märkää. Joten päätin kokeilla jotain uutta ja päädyin Brittiläiseen Canagan kissan ruokaan (mites se Brittiläinen niinku sattu jotenkin sopivasti silmään...). Siinä on 70 % lihaa ja loput 30 % sitten vitamiineja ja kasviksia. Elikkä ne hiilarit tulee perunasta suurimmaksi osaksi. Kerrankin luonnollinen ruoka, missä ei ole ylimääräisiä viljoja, joita kissa ei tarvitse. Ostin kokeeksi 375 g pussin ja ei ollut edes kauhean kallis, oisko ollut jotain viisi euroa ja vähän päälle. Niitä oli kaksi makua Free-Run Chicken ja Scottish Salmon. Otin sen kanan, mutta Luna tuntui kovasti tykkäävän, niin alan ihan tuota kunnolla aina ostamaan ja kalan makuista kans. Tuossa ruoassa on myös kamomillaa, joka lievittää stressiä ja muita tärkeitä vitamiineja. Ja kerrankin ruoan annostelu taulukko, jonka kanssa olen samaa mieltä :D.

Tykkään pussistakin :D Näin siitä heti että kyseessä on Brittiläistä ruokaa :D

Kuva on vähän epätarkka >.< Luna ahmii tuon ruoan kyllä, että toivottavasti sille ei tule mitään vatsanpuruja.

*Slurps*

"Oli nannaa saisinkos lisää?"

Eipäs tässä muuta tiistaina on ensimmäinen koe, nimittäin kemia ja olen siihen yrittänyt lukea. Olen tosi huono lukemaan viikonloppuisin ja tänään lukemista ei ole yhtään auttanut se että kohta tulee SHERLOCK ♥. Enää 35 minuuttia! Tosin tämä postaus tulee myöhemmin koska pitää vielä muokata kuvat...
Ja huomenna taas ratsastamaan. Eipäs tässä muuta, kaikille lockianeille hyvää Sherlockin katsomis iltaa! Sayonara!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: