Image Map

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

1. Ensimmäinen kerta

Mae Govannen!

Aloitan bloggaamisen ensimmäistä kertaa elämässäni, kauan on ollut aikomusta sellainen väsätä, mutta en ole jotenkin jaksanut. Katsotaan kuinka kauan tämä pysyy pystyssä...(Viikon?Kuukauden?Who knows...).

Tiistaina alkaisi koulu, enkä millään jaksaisi mennä...Keskiarvoa pitäisi nostaa (se laski vähän ja se on nyt 8.7) Haluaisin niin monesta aineesta 10, mutta katotaan miten aivot jaksaa ja jaksanko itsekkään, kun nuo harrastukset vie aikaa. Mutta sitä ennen huomenna, alkaa ratsastus taas! <3 Jes, talli on ollut viikon lomalla, nii ei oo päässy selässä käymään :/.

 Kissa nukkuu tuossa sängyllä, oli sitä tänään tarkoitus opettaa kierimään :) Luna siis osaa kaikenlaisia perus temppuja: istu,tassu,maahan,paikka. Minun ihana viisas kisu <3 Se myös osaa hakea lelua, semmosta Haribo joulukalenterista saatua muovista juttua, joka lentää. Voin laittaa videota joskus kun hän hakee sitä :D Tänään ei tapahdu muuta erikoista, pitäis opetella käyttämään Bloggeria, kun en oo ikinä tätä käyttänyt xp. Oli aika lyhyt postaus, nyt kun ei oikein oo mtn.Nii ja tuo ulkoasu on väliaikanen :D Goodbye!




                                           Luna - kissa nukkuu lelun kanssa :) <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: