Image Map

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

7. Ratsastelua, rokotus ja animea

Mae Govannen!

Olin maanantaina taas ratsastamassa, mutten eilen voinut postata asiasta, koska käsi oli tosi kipeä HPV- (vai mikälie onkaan) rokotuksesta. Joten postaan nyt, kun käteen ei satu enään niin paljon.

Meillä oli aiheena pohkeenväistö. Meillä on ollut sitä nyt tunnin aiheena, jotain kolme- neljä kertaa ja vasta nyt tajusin homman jujun ja sain sen hevosen oikeasti väistämään. Minulla oli ratsuna tällä kertaa Cenda. En oikein ole osannut hänellä ratsastaa, mutta tällä kertaa meni tosi hyvin. Cenda on yleensä menossa tosi lujaa ja reippaasti, mutta sain sen askeltamaan tahdikkaasti.

Ensin mentiin perus alkulämpät käyntiä ja ravia. Sitten alettiin väistämään sillä tavalla, että ennen kulmaa oli käännyttävä ja ratsastettava suoraan puomin vieressä, opettajaa kohti ja sen puomin jälkeen täytyi väistää uralle. Sain ihan ensimmäisellä kerralla jo väistettyä ja oli kyllä mahtava tunne, kun vihdoin tajusin sen ja sain ponin oikeasti tekemään mitä pyysin. Sen jälkeen piti nostaa ravi ja ravata R:ästä H:hon. Sitä sitten mentiin monta kertaa ja sitten mentiin puolen käynnit. Käyntien jälkeen tehtiin vielä samaa samaan suuntaan mutta väistön jälkeen nostettiin laukka. En ole koskaan Cendalla saanut laukkaa nostettua, tosin en ole sillä kovin montaa kertaa mennyt. Tuo taisi olla viides tai kuudes kerta, eka tänä vuonna ja viime vuonna menin kerran. Nyt sain heti, eikä edes tapahtunut niinkuin monelle, että he lähtevät vain ajamaan Cendaa ja Cenda juoksee kovaa ravia alta pois. En kyllä pitänyt neidin laukasta sitten yhtään. Ihan kamalaa töksö laukkaa. En kyllä ihmettele, sillä Cenda on ravi poni. Neidillä on kuitenkin muut askellajit tosi kivoja. Sitten vaihdettiin suunta ja tehtiin sama toiseen suuntaan eli väistöt ja perään laukat. Muuta ei sitten oikein edes tehty vaan loppu ravit ja käynnit.

Oli kyllä hyvä tunti, koska opin väistämään ja hallitsemaan Cendaa. Sain ponin menemään tahdikkaasti, aluksi tietenkin se juoksi altani pois, mutta useilla käy niin että he eivät saa häntä tahtiin ollenkaan. Toivon että menisin Cendalla seuraavallakin kerralla, olen oppinut tykkäämään neidistä. Joskus vielä kun olin tosi huono, pyörin kyseisen ponin kanssa puolet tunnista kentän toisessa päädyssä, eikä se kuunnellut minua sitten yhtään. Tälläkään kertaa ei ole valitettavasti kuvia, sillä äiti ei tullut paikalle ollenkaan. Ehkä ensikerralla sitten.

Otin tosiaan sen HPV- virus rokotteen tiistaina. Oikeasti olisi pitänyt ottaa maanantaina, mutten halunnut, koska tiesin että silloin en pystyisi ratsastamaan. Tosi moni meidän luokkalaisista tytöistä pelkää rokottamista. Minä en. Kaverini tärisi kauttaaltaan ennen sitä rokotetta. Yritin rauhoitella häntä, mutten onnistunut xD Minulle tulee aina rokotteen jälkeen hirveä väsymys ja tuollaisista isommista rokotteista yleensä myös huono olo. Niinpä lähdin kotiin. En olisi kyllä varmaan pysynyt koulussa edes pystyssä vikoja tunteja, pyörrytti ja väsytti niin paljon.

 Kotona katsoin Sword Art Onlinen loppuun. Aivan ihana sarja ♥ Kannattaa katsoa. SAO:n soundtrack on aivan ihana myös ja kuuntelen sitä nyt. Seuraavaksi olisi tarkoitus katsoa Wolf's rain. Olen unohtanut koko sarjan olemassa olon. On kauan jo pitänyt katsoa :). Yritin myös katsoa minkälainen Attack of Titan on, kun Yukicon oli sen cossaajia täynnä. En kyllä tykännyt yhtään, joten se jäi siihen neljänteen jaksoon sitten... sitten tarkoitus olisi katsoa MLP:tä myös ja katsoa tuleeko minusta Brony :DD

Sunnuntaina pitäisi mennä ripari tapaamis juttuun. Huoh...minua ei yhtään innostaisi. Mutta kai on pakko. Onneksi Fallu tulee samalle leirille! Mutta menen nyt katsomaan sitä Wolf's Rainiä. Sayonara!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: