Image Map

tiistai 10. maaliskuuta 2015

54. Istuntatunti Sagalla

Moi!

Eilen oli aivan ihana ilma. Aurinko paistoi ja oli tosi lämmin. Laitoin uuden takin ja kevyempää päälle ratsastukseen. Mun ei tarvinnut laittaa Sagaa valmiiksi, joten höpisin puoli tuntia kaverini kanssa.

Meillä oli siis aiheena istunta. Oli tosi valoisaa vielä kun mentiin selkään. Viime viikolla oli ihan pimeätä vielä ja heti tarvi kentän valot. Mentiin alkukäynnit ja -ravit vielä jalustimet jalassa ja sovelsin simulaattorissa oppimiani juttuja. Vaikeinta oli saada jalat ihan rennoiksi ja samalla vetää vatsaa sisään. Alkuravien jälkeen laitoimme jalustimet kaulalle. Yritin olla ihan rento selässä ja onnistuinkin siinä hyvin. Mentiin ravia paljon kenttää vain ympäri ja sitten tehtiin raviin ja käyntiin siirtymisiä, sekä tehtiin joka päätyyn ympyrä. Tämän jälkeen jäätiin C päätyyn ympyrälle ja tehtiin käynti, ravi ja laukka työskentelyä. Meni hyvin. Yleensä, kun olen mennyt Cendalla istunta- ja taivutus tunnit joissa mennään ympyrällä olen vihannut niitä, mutta Sagalla ne ovat helpompia. Tehtiin tuota vähän aikaa ja sitten oli puolen käynnit.

Puolen käyntien jälkeen jatkettiin samaa, mutta laukattiin pidempään. Huh huh oli rankkaa ja varsinkin vasen kierros, joka on Sagalle hankalampi. Mutta selvisin hyvin. Oltiin loppu tunti ympyrällä ja siihen se loppui. Äiti tuli vasta siinä ympyrällä paikalle, joten se ei ees ottanu kuvia loppuraveista tai mitään. Mutta se sai hauskoja kuvia Sagasta, kun sitä kutitti karsinassa kovasti. Voi rassukoita, kun karva vaihtuu, niin kutittaa kovasti.



























Heippa! Meen piirtää, pistän sen Deviin varmaa, jos tulee hyvä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: