Image Map

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

53. Horse Fair- simulaattorin selässä

Iihahaa!

Olin Fallun ja äitini kanssa tänään Horse Fair- messuilla. Katteltiin ihan ekana alue läpi, vähä söpöjä heppoja ja sillee. Sitten jäätiin kattoo valjakkoajelua. Oli tosi siistin näköistä, olis kiva harrastaa semmosta. Varsinkin parivaljakot. On niin hienon näköstä, kun kaksi hevosta menee samaa tahtia, samaan suuntaan. Varmasti vaikeaa saada ne hevoset menemään yhteistyötä ja tekemään tiukkia käännöksiä.

Sitten metsästin chapsejä ja takkia. Päädyin jostain syystä katsomaan housuja ja meinasin ostaa Mountain Horsen housut, mutta tajusin, että haluan chapsit ja sitten meinasin ostaa samanmerkkiset chapsitkin. Mutta en ostanut.

Tämän metsästeöyn jälkeen, mulla oli aika ratsastussimulaattoriin, niin menin siihen. Se oli ihan sairaan hyödyllinen, suosittelen sitä kaikille ratsastajille! Siinä sai kattoa miten paino ja kaikki menee kun menee eri askellajeissa ja opettaja neuvoi vierestä ja saattoi korjata esim. käsiesi asentoa. Vihdoinkin sain tietää mun perimmäisen ongelman. Opettaja sanoi, ettei minulla ole sellaista suurempaa ongelmaa, kuin vain asentoni. Elikkä mun pitäis vetää vatsaa sisään ja jännittää vatsaa ja olla rento, ettei mikään puristaisi missään. Huomasin kyllä, että asento heti oli paremman tuntuinen ja näköinen kun jännitin vatsaa ja olin ihan rentona. Simulaattorin selässä oli myös paljon mukavampi istua. Hän sanoi myös, että minun pitäisi ajatella pitäväni käsiä ihan niinkuin suksisauvoja, jotta saisin kyynärpäät kiinni vartaloon. Auttoi :D. Simulaattori tuntui ihan hevoselta. Askellajit ja kaikki, niin aidon tuntuisia. Suosittelen iiiiihan kaikille, myös aloittelijoille ja kokeneille! Kokeilin vain 15 minuuttia, jossa opin jo noin paljon juttuja. Puoli tuntia on se maksimi ja sitä enempää ei kuulemma edes jaksa keskittyä. Uskon kyllä tuon. Siitä sai myös tulosteen kahden minuutin istunta testistä, joka tehtiin siihen loppuun. Siitä näkee kaikki jutut miten jalat, kädet, paino meni. Sappeen ratsutilalla, missä tuo simulaattori on, niin siellä on myös sellaisia leirejä joissa saa mennä tuolla ja ratsastaa. Pakko mennä joskus.



Tässä tuloste siitä kahen minuutin testistä :D


Simulaatio session jälkeen mentiin syömään. Nam nam pitsaa, jonka jälkeen katottiin jotai 130 cm kisoja. Ei kyllä jaksettu katsoa loppuun. Halusin mennä etsimään takkia ja löysinkin sellaisen!






























Tämmönen Pfiffin kuoritakki. Tykkään tosi paljon tosta mallista. Ainoa vaan, kun halusin, että turvaliivi mahtuu ton alle, jouduin ottaa M koon. Joten jos en käytä turvaliiviä, tuo näyttää vähän isolta. Tosin halusin myös, että tuonne alle mahtuu huppari, ku eihä tos oo kovin lämmin vuori, niin ei sen S koon takin alle ois mahtunut yhtään mitään. Hyvä tarjous, 41 €, normisti 70 €

Takin ostamisen jälkeen ei jaksettu olla enää, niin lähettiin kotiin. Huomenna saankin sitten kokeilla simulaattorissa oppimaani käytännössä. Jei! Hyvää yötä :)

1 kommentti:

  1. Voi hitsi, vois joskus mennä tommoseen simulaattoriin

    VastaaPoista

Kommentit: