Image Map

torstai 19. maaliskuuta 2015

55. Toivetunti

Moikka!

Mun pitäis lukea saksaa, mutta en jaksa nii kirjotan teille 8D

Menin tunnille ja huomasin, että Saga ei ollut kentällä. Kysyin asiasta opettajaltamme ja hän sanoi, ettei Sagan ratsastaja ollut tullut ja se oli tallissa. Pinkaisin talliin ja laitoin Sagan viidessä minuutissa. Onneksi tallityttö auttoi, en olisi ehtinyt muuten :'D.

Meillä oli toivetunti ja me oltais Rebecan kanssa mennä pohkeenväistöä, mutta kun joku ei halunnut, niin mentiin esteitä (logiikka?). En olis halunnu mennä esteitä, ku ollaa nii paljo menty viime aikoina, mutta hyvin meni ja oli kivaa :).

Mentiin aluks alkuravien jälkeen kenttää molempiin suuntiin laukkaa ympäri. Pitkästä aikaa! Oli kivaa, tosin en muistanut hengittää, nii oli inhottavaa.

Tämän jälkeen tehtiin kontrolliharjoituksia. Meillä oli kaksi maapuomia ja se piti ylittää ravissa ja heti sen jälkeen pysähtyä ja jatkaa ravissa toisen puomin yli. Tehtiin samaa myös laukassa. Ensin ei onnistunut, mutta sitten sain Sagan hyvin pysähtymään. Kontrollien jälkeen oli puolen käynnit jonka jälkeen alettiin mennä kavaletteina ne puomit laukassa. Mentiin joku 50 cm. Meni tosi hyvin, vaikkakin ekalla kerralla Saga kielsi. Saga on kuuluisa kielloistaan. Annoin raippaa ja menin heti uudestaan, niin ei loppuaikana viitsinyt temppuilla enempää. Sagalla on tosi kiva hypätä, vaikkakin se ehkä hyppää vähän kaukaa, niin joskus vaikea lähteä mukaan. Loppu raveissa poni säikähti jotain ja lähti laukkaamaan, mutta sain sen kiinni :D. Kokonaisuudessaan meni tosi hyvin. Unohdin antaa kameran äidille aamulla, niin ei tullut kuvia, ens kerralla sitten. Menen lukemaan saksaa, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: