Image Map

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

64. Kirmailua pellolla

Moiiiiiii!

En ois muuten tehny postausta maanantain tunnista, kun ei ole kuvia, mutta nyt on ihan pakko. Nimittäin meillä oli tunti pellolla. Se oli vasta toinen kerta kun meidän ryhmälle on pidetty tunti pellolla ja ensimmäinen päättyi katastrofiin. Joten oli vähä traumat siitä.

Nimittäin oli vielä talvi, kuitenkin aika lopuillaan ja meillä oli tunti siis pellolla (mahtava idea hei). Oli vielä just satanu lunta joten hevoset olivat levottomia. Mulla oli Monte, semmonen aika iso ja ihan hirveä hevonen, jos ei osannut ratsastaa sillä. Ja minähän en koskaan osannut. Pelkäsin sitä hevosta kuollakseni. Monte+pelto= kauhea jännitys. Meidän piti mennä ravia ympyrää, mutta Monte päätti lähteä pellolta hirveää laukkaa ja en saanut sitä pysäytetyksi ja ties mitä ulkoilijoita ja pyöräilijöitä tuli vastaan. Se laukkasi tallin pihaan, jossa tallitytöt otti meidät kiinni. Olin aivan jännittynyt ja peloissani. Yksi tallityttö talutti meidät takaisin pellolle ja heti kun hän päästi irti, Monte kääntyi ja lähti edellistä kovempaa laukkaa. En enää pysynyt selässä ja tipuin jäiseen maahan pää edellä ja kierin tieltä pois. Se siitä sitten. Netta oli lähtenyt kanssa laukkaamaan pellolta pois, vain eri suunnasta ja senkin ratsastaja oli tippunut. Mentiin sitten loppu tunniksi kentälle ja menin vaan jotain käyntiä.  Tämän jälkeen äiti laittoi viestiä, etten saa enää mennä sillä hevosella.

No mutta moving on. Tämä maanantai oli ihan eri luokkaa. Menin Sagalla, sää oli täydellinen, ei tullut tuskan hikeä ratsastaessa. Mulla oli vaan ohut pitkähihainen. Ekaksi mentiin pellon ympäri alkukäynnit, sitten mentiin  kaksi kertaa ravissa eri suuntiin. Tämän jälkeen otettiin oma tila pellolta ja saatiin tehdä ihan mitä huvittaa. Menin ensin siirtymisiä, koska Saga oli vähän innostunut, niin halusin rauhoitella sitä ja itseäni. Tämän jälkeen tein pohkeenväistöä ja menin ravissa kahdeksikkoa ja ympyröitä. Kaikki sujui tosi hyvin ja Saga oli täydellinen! Sitten saatiin mennä laukkaa, niin menin tosi isoja ympyröitä molempiin suuntiin. Tavoitteenani oli saada rento laukka, varsinkin vasempaan kierrokseen, koska se on Sagalle hankala ja se aina kaahaa siihen suuntaan. Onnistuimme niin hyvin. Saga on vaan niin ihana poni, yhteistyö sen kanssa on jotain niin ihanaa. Varsinkin jos se menee peräänannossa, tiedät onnistuneesi. Se tunne on sanoin kuvaamaton ♥.

Ok meen nyt kattoo Thorin, heippa! 8D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: