Image Map

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

65. Oikein istumisen vaikeus

Hi!

Tänään ajattelin kertoa eilisestä ratsastuksesta ja istunnasta. Menin Sagalla ja aiheena oli temmonvaihtelut. Lisään lyhyen videon aiheesta huomenna,

Alku hässäköiden jälkeen, alettiin käynnissä pidentää askelta. Aluksi piti vähän herätellä Sagaa menemään kunnolla eteen. Sen jälkeen lyhennettiin askelta. Se sujui ihan hyvin ja sain lopulta hyvän, hitaan ja lyhyen askeleen. Tämän jälkeen pidennettiin vielä kerran askelta. Sitten tehtiin sama juttu ravissa molempiin suuntiin. Pidentäminen sujui paremmin, kuin lyhentäminen. Mutta lopulta sain sen lyhyenkin onnistumaan. Sitten sama laukassa molempiin suuntiin. Pidentäminen meinasi lähteä välillä käsistä ja täytyi rauhoitella pikkaisen, ettei mene ihan riehumiseksi. Lisäksi välillä menetin istunnan hetkeksi. Piti taas muistaa antaa jalkojen olla ihan rentoina, ettei puristaisi mistään. Laukan lyhentäminen sujui hyvin.

Kaikin puolin Saga oli mukavalla tuulella ja sujui kokonaisuudessaan hyvin tunti. Välillä tuli vähä isompia kömmähdyksiä ja yhessä kohtaa alko pistämään kylkeä. Jouduin lopettamaan laukkaamisen siihen. Pitää muistaa hengittää.



Molemmilla silmä kiinni :'D
































Mä en tiiä miks meiän kameras tulee välillä tohon oikeaan yläkulmaan tommonen musta viiva. Yritin parhaani mukaan leikata pois xp.

Derp.





























 Tossa meni istunta. Mulla on nyt ollut jo ainakin vuoden istunnan kanssa ongelmia. Enimmäkseen selän kanssa. Se alko Cendalla. Mul vaa joskus selkä menee etukenoon ja tuntuu luonnottomalta olla mitenkään muuten. Nykyään huomaan sen heti ja ajattelen, että istun pyllyn päälle, niin se korjaantuu. On vain kauhean työlästä aina ajatella sitä ja samalla tehdä tehtäviä. Toinen on jalat. Ne saattaa puristaa hevosta ja sitten ihmettelen, että miksi se kiihdyttää. Mutta sain sen talvella aika hyvin korjattua. Selkä on vielä ongelma, niinkuin tuosta kuvasta näkee. Käynnissä se pysyy, mutta ravissa joutuu aina ajattelemaan. Myös laukassa. Laukassa kans joskus niitä jalkoja, että olisivat mahdollisimman rennot. Varsinkin Sagan kanssa. No jaa, mutta olen menossa oikeaan suuntaan. Ja täytyy vaan keskittyä siihen istuntaan, niin kyllä se sieltä tulee jonakin päivänä.

Täytyy kertoa mun uudesta addiktiosta. Nimittäin Marvel Cinematic Universe. Pari kaveria sanoi, että Avengers Age of Ultron on iha saakelin hyvä, niin minähän ajattelin: "haluan nähdä sen". Viikko sitten aloin sitten niitä leffoja katsomaan järjestyksessä ja tänään sain vikan katsottua. Hitsi ku lähen tiistaina luokan kanssa Berliiniin, en pääse leffaan :'c. Haluan niin kovasti nähdä sen. Oon niin addiktoitunut, etten muuta ajattelekaan! Mun lempihahmot ovat: Tony, Thor, Loki, Hawkeye ja Natasha. Ne kaikki on kyllä aivan ihania ♥ Mutta nuo nyt on ihan lemppari lempparit. Ja lempileffat ovat: Iron Manit, Thor The Dark World, Avengers ja Guardians of The Galaxy. Miksen aikaisemmin ole tajunnut katsoa näitä. Nyyh. Taas sai ahtaa lisää näyttelijöitä lempinäyttelijät listaan. Joka on ihan järkyttävän pitkä. Ja lempihahmot lista. Ja ihmiset joihin on ollut addiktio. Ja tää alkaa kuulostaa creepyltä. Lopetan.

Menen siis leirikouluun Berliiniin tiistaina 03:55 ♥ Ihanaa. Mutta joo otan siellä kuvia, kun en koskaan ole ollut Berliinissä ja postaan teilleeeee. Meen palvomaan Lokia, hei hei! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit: